• SANOSIL S010 Ag  felületfertőtlenítő folyadék 1 liter

Sanosil S010  folyadék 1 liter - PENÉSZ ELLEN kiváló 


Felhasználásra kész biocid oldat. Mindennemű kórokozót és csírát teljesen elpusztít, még azokat a baktériumokat is, melyeket biofilm vesz körül. A hatóanyag teljesen szagtalan és ízmentes. A termék illatosított változata is elérhető. Ebben a töménységben nem ingerli a bőrt, és nem okoz allergiát. Nincs sem rákkeltő, sem mutagén hatása.

Megbízhatóan megakadályozza az újrafertőződést.


PENÉSZES fal-és padlóburkolatok kezelésére, valamint vízálló burkolatok, felszerelési és berendezési tárgyak felületeinek fertőtlenítésére szolgál az élelmiszeriparban, a közétkeztetés, nagyüzemi konyhák, vendéglátóipar, lakások, intézmények, légkondícionáló berendezések, szoláriumok, szaunák, kozmetikák területén.


Hatóanyag: 5 % hidrogénperoxid és 0,0015 kolloid ezüst 

Hatásidő: minimum 60 perc környezeti hőmérsékletben további hígítás nélkül penész ellen, felületfertőtlenítés esetén 1:3 hígítás vízzel.


Penészkezelés (hígítás nélkül): A penészes felületek esetében először a készítménnyel kezeljük a felületet, a behatásidő alatt a felületnek mindvégig nedves állapotban kell lennie. A behatási idő eltelte után nedves tiszítás alkalmazandó a felületen, amelyet egy ismételt penész elleni kezelés kell, hogy kövessen!

Felületfertőtlenítés: A fertőtlenítést mindig alapos tisztításnak kel megelőznie. A tisztítószer maradékát a felületekről le kell öblíteni a SANOSIL S010 alkalmazása előtt.

A SANOSIL S010-est a használat után nem kell leöblíteni, a fal-és padlóburkolatok fertőtlenítésénél biztosítani kell, hogy a felület a teljes behatási idő alatt nedves maradjon. Az élelmiszerekkel, italokkal közvetlenül érintkező felületek esetében a hatásidő letelte után a beszáradást ellenőrizni kell! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! A termék a  kupakon lévő levegőztető nyílás miatt állítva tárolandó! Az egyszer már kiöntött anyagot ne öntse vissza! Ügyelni kell arra, hogy az élelmiszerek sem a szerrel, sem annak maradékával, hulladékával ne érintkezzenek, azzal ne szennyeződjenek. Érzékeny bőrüeknek védőkesztyű használata ajánlott.

Elsősegélynyújtás: Belégzés esetén vigyük a sérültet friss levegőre, rosszullétkor forduljunk orvoshoz. Ha bőrre jut, mossuk le vízzel és szappannal, majd öblítsük le sok vízzel. Ha szembe kerül, mossuk folyó vízzel néhány percig, forduljunk orvoshoz. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni!

Eltarthatóság: Eredeti, ép, bontatlan csomagolásban száraz hűvös helyen, fénytől védve, elzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tároljuk! Szakszerű tárolás mellett minőségét minimum 1 évig megőrzi. Engedélyszám: JÜ-5568-6/2012

Kerüljük el a termék szembejutását, permetének belégzését! Munka közben enni, inni, dohányozni nem szabad. Érzékeny bőrüeknek védkesztyű használata ajánlott.

A termék kezelés nélkül ne jusson környezetbe! A kiömlött terméket semleges megkötő anyaggal itassuk fel (homok, föld) és a területet öblítsük le vízzel.

Figyelmeztető jelőlés: H332, P261, P271, P304, P340, P312

Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót! Tartsák be az előírásokat!

Kiszerelés: 1 liter

Egyéb elérhető változat: 5-10-25 literes kannákban.


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

SANOSIL S010 Ag felületfertőtlenítő folyadék 1 liter

  • Product Code: 506
  • Availability: 13
  • 5,899Ft

  • Ex Tax: 4,645Ft