• Szájmaszk, 3-rétegű, egészségügyi, kék, gumis - 50 darab/doboz

Szájmaszk, 3-rétegű, egészségügyi  / orvosi

Színe: kék / Anyaga: bőrbarát, lágy viselet

Kiszerelés: 50 db/doboz

Használat: Illessze az orra és a szája elé a maszkot, majd a gumis pántot akassza fel a fülére.  Igazítsa meg az orr részt, hogy kényelmesen illeszkedjen. Végül húzza le a maszk alsó részét az állához.


Ajánlás:

Viseljen maszkot a járvány idején, így el tudja takarni az arcát is, megelőzve ezzel a cseppfertőzést! Vegye fel a harcot a vírusok ellen! Óvja meg  saját, családja és környezete egészségét a 3 rétegű egészségügyi szájmaszkkal a fertőzésektől! Jelenleg az influenza járvány mellett a koronavírus is fenyeget, ezért nagyon fontos a megelőzés. A szakemberek rendszeres és alapos kézmosást is javasolnak.  Kérem látogasson a fertőtlenítők kategóriába.


Viselet:  Javasolt maszkot hordani az utcán, a munkahelyeken, tömegközlekedési eszközökön, postán, orvosnál, bevásárló helyeken, patikákban, mindehol, ahol sok emberrel kerülhetünk kapcsolatba.


Újrahasználat: 

Amennyiben nincs lehetősége a maszkot 4-8 óránként új darabra cserélni, kérem fogadjon meg néhány jó ötletet az újrahasznosításhoz. 

A maszk használat után kézzel, szappanos vízzel mosható és / vagy fertőtlenítő sprayvel fertőtleníthető és száradás után ismét használható. Javasolhatjuk még a maszk fertőtlenítésére a gőzölős vasaló használatát. A vasalót helyezzük a maszk fölé 1 cm-rel és tegyük ki a gőz hatásának kb 2-3 percig. 

Jó egészséget kívánunk! 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Szájmaszk, 3-rétegű, egészségügyi, kék, gumis - 50 darab/doboz

  • Product Code: 10741
  • Availability: 1225
  • 19,900Ft

  • Ex Tax: 15,669Ft