• Szájmaszk, FFP2,5, 4-rétegű, szűrős, szürke, 1x

A legfontosabb kérdés, hogy melyik maszk használható a koronavírus megelőzésére. Az USA Betegségkontroll-központja által közölt COVID-19 és SARS útmutatóban javasolt védőfelszerelésnek az N95-öt jelölte meg. Így az, illetve az ennek megfelelő FFP2 maszk már optimális védelmet biztosít a koronavírus ellen.

Biztonsági osztályozás: A légzésvédő arcmaszkok - az egészségügyi szájmaszkokkal szemben - rendelkeznek biztonsági osztályzással. Európai szabvány :  FFP,  Amerikai szabvány: N95.  Ez azt mutatja meg, hogy az adott maszk mekkora mértékben képes megszűrni a 0,3 mikronnál nagyobb részecskéket.

FFP1 arcmaszk : 80%-os szűrőkapacitással rendelkezik. Munkavédelmi célokra alkalmas, pl. a por ellen.

FFP2  (N95)  arcmaszk : 94%-os szűrőkapacitással rendelkezik,  - mely munkavédelmi felhasználás mellett -  segít megóvni a vírusfertőzésektől is.  Amerikai megfelelője az N95-ös maszk, mely 95%-os mértékben szűri a 0,3 mikronnál nagyobb részecskéket.  A Vitani ajánlott terméke az FFP2,5-nek nevezett termék, ami ötvözi a az FFP2 tulajdonságát  egy kilégszőszeleppel. Nagymértében könnyíti a kényelmes viseletet, miáltal a légzés semmilyen szinten nem akádályozott.  

FFP3 (N100) arcmaszk : 99%-os szűrőkapacitással rendelkezik és általában kilégzőszeleppel rendelkezik. N100-nak hívják az ennek megfelelő amerikai változatát, ez 99,97%-ban szűri meg a levegő részecskéit.


Szájmaszk, FFP2,5,  szürke, 4-rétegű, szűrős, gumis 

Színe: szürke / Anyaga: bőrbarát, lágy viselet

Kiszerelés: 1 db 

Használat:  Illessze az orra és a szája elé a maszkot, majd a gumis pántot akassza fel a fülére.  Igazítsa meg az orr részt, hogy kényelmesen illeszkedjen. Végül húzza le a maszk alsó részét az állához. Az arcmaszk gyorsan, egyszerűen felvehető, kényelmesen viselet. A légzéskönnyítő szűrővel ellátott maszkok sokkal szorosabban illeszkednek az arcra és kétirányú védelemmel vannak ellátva. Szűrik a belélegzett levegőt, így helyes használat esetén óvják a viselőt is. Kevésbé nedvesednek át, így tovább használhatók, mint a normál szájmaszkok.


Ajánlás:

Viseljen maszkot a járvány idején, így el tudja takarni az arcát is, megelőzve ezzel a cseppfertőzést! Vegye fel a harcot a vírusok ellen! Óvja meg  saját, családja és környezete egészségét FFP2,5 szűrős maszkkal a fertőzésektől! Jelenleg az influenza járvány mellett a koronavírus is fenyeget, ezért nagyon fontos a megelőzés. A szakemberek rendszeres és alapos kézmosást is javasolnak.  Kérem válasszon a fertőtlenítőszereink közül !


Viselet: 

maszkot hordani az utcán, a munkahelyeken, tömegközlekedési eszközökön, postán, orvosnál, bevásárló helyeken, patikákban, mindehol, ahol sok emberrel kerülhetünk kapcsolatba.

Újrahasználat: 

Amennyiben nincs lehetősége a maszkot naponta új darabra cserélni, kérem fogadjon meg néhány jó ötletet az újrahasznosításhoz. 

A maszk használat után kézzel, szappanos vízzel mosható és / vagy fertőtlenítő sprayvel fertőtleníthető és száradás után ismét használható. Javasolhatjuk még a maszk fertőtlenítésére a gőzölős vasaló használatát. A vasalót helyezzük a maszk fölé 1 cm-rel és tegyük ki a gőz hatásának kb 2-3 percig. 

Jó egészséget kívánunk! 


Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Szájmaszk, FFP2,5, 4-rétegű, szűrős, szürke, 1x

  • Product Code: 10746
  • Availability: 6418
  • 2,000Ft

  • Ex Tax: 1,575Ft